«Скарб семи пагорбів» - легенда, яка стала реальністю!

Травень 22, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1509 | Коментарі: 0

Фільм-мюзикл заснований на історичних легендах Львова, фільм розповість глядачеві про оптимістично налаштованихгероїв, якіякнайшвидшенамагаються подолати витівки таємничих посіпак. Кожної хвилиниВони створюють перешкодидітям отримати таку бажану перемогу. Головні герої не підозрюють, що за словом «скарб» ховається те, що за гроші не купиш! Історія вчить справнім людським цінностям , виховує та водночас повчає,як потрібно працювати у команді.

 Ольга Дрозда, режисер фільму :

«Загалом, заплановане вдалось втілити. Фільм є виховним для дітей, він вчить, як потрібно крокувати по-житті,  розповідає про переваги духовних почуттів над матеріальними.  Направду, не легко працювати з дітьми, які не професійні актори. Дітям було дуже важко, бо часто зйомки були вночі, коли діти сплять, але вони старались не показувати своєї втоми. За три місяці ми всі дуже зблизились, здружулись і я сподіваюсь, що все те добро, яке панувало на знімальному майданчику зможе відчути глядач, який дивитиметься фільм»

Сливка Юстина, актриса фільму поділилася враженнями про зйомки фільму :

«Для мене особисто, це перший досвід у зйомках повнометражного фільму-мюзиклу. Цікаво , водночас інтригуюче, аджде це не звіданий світ прекрасного досвіду, який я не забуду ніколи. Завжди творча атмосфера , відданість команди вражає. Все чітко, лаконічно та своєрідно – яскраво. Фільм покаже  справжню команду друзів, яка працює на спільний результат»

Про створення фільму

Зймоки фільму тривали протягом 3 місяців у найрізномантніших локація , серед них: підземелля Храму Святих апостолів Петра та Павла, Палаці Потоцьких, історичних вуличках Львова і не тільки. Що є своєрідним паоказником автентичності та містичності водночас.

Фільм-мюзикл базується на одній сюжетній лінії а також у поєднанні з піснями відомих композиторів, таки як : Микола Мозговий, Володимир Івасюк, Олександр Злотник та інші. Саме музичні вставки у фільмі передадуть атмосферу самобутності українського народу.

Маріанна Ільків, продюсерка фільму:

«Ідею цього проекту я виношувала майже рік оскільки в мене була мета об’єднати абсолютно всі напрямки культури мистецтва музики і дитячого бачення на теперішній світогляд на теперішній сучасний світ і завдяки професійній команді операторів, режисерів, адміністраторів і безумовно супер талановитим дітям, ми зуміли підняти найважливіше –цінність,  яка може бути у людській свідомості!  Це є добро і любов та чітке усвідомлення того, що ми є українці і нам потрібно берегти свої скарби ,скарби своїх традицій, своїх українських пісень,  які ми зможемо пронести  на протязі багатьох поколінь»

Фільм несе за собою благочинну мету, адже перша презентація відбудеться для дітей з інвалідністю, малозабезпечених сімей та дітей бійців АТО.  Понад сорок присутніх дітей матимуть можливість також проїхатися екскурсійним  чудо-потягом та пообідати в одному із місцевих закладів харчування.

Ростислав Пелех, виконавчий проюсер :

«Зйомки фільму – це історія, це незабутні емоції і хороші враження, які думаю і отримають глядачі цього фільму. Дуже цікаво було спостерігати, як змінюються діти, як вони дорослішають на очах та змінюють свої думки від початку фільму до його завершення.Впевнений, що кожен глядач переглядаючи фільм подумає про усі миттєвості життя і згадає, що головне в житті – це не МАТЕРІАЛЬНІ цінності»

До слова, виробництво повнометражного проекту доводить те, що спільними зусилями та завдяки наполегливості команди можна зробити якісний україномовний контент.

Презентація фільму відбудеться 1 червня у Міжнародний День захисту дітей у Планеті Кіно (Форум «Львів»)  на благочинній основі а також у кінотеатрі «Lviv Film Center» 2,3,4 червня!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool