Геля Зозуля готує гостру, але спокусливу прем'єру

Березень 18, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 324 | Коментарі: 0

Українська співачка Геля Зозуля готує яскравий кліп на новий трек Маргарита за участі відомих блогерів.

Гарантую, що стане веселіше! Оманливі уявлення про кохання деколи приводять до комічних історій. Про це і розповімо слухачам”, - підкреслює Геля Зозуля.

Головні ролі в кліпі окрім самої Гелі Зозулі зіграли блогерка, переможниця шоу “Від Пацанки до панянки” та “Пацанки.Нове життя” Галина Полудневич (https://www.instagram.com/poludnevicg?igsh=MWhlc2JyZ2k4cXFqMg==) та блогер і учасник нового сезону шоу “МайстерШеф” Дмитро Чікало (https://www.instagram.com/chikalo_official.ua?igsh=MTJyYTQxZXFpMTRhYw==).

“Ще до нашого особистого знайомства з Гелею Зозулею, почула її треки в мережі та одразу захопилась її голосом та красою. Написала Гелі в інстаграм, відверто поділилась враженнями, почали спілкуватись і почали нашу дружбу. Тому радію, що є частиною саме її відеороботи. Ви маєте це побачити, тому що це творіння Гелі Зозулі - дівчини, яка підкорює усіх без винятку”,- поділилась Галина Полудневич.

Події розвиваються у барі, де після кількох налитих келихів маргарити відбувається неочікуваний поворот історії.

“Колись вечірки були частиною життя будь-якої молодої української людини. І мені захотілось оспівати ті емоції легкості, невимушеності та простоти, коли немає ніяких тривог та навʼязливих думок, і ти просто насолоджуєшся життям. Тому я вигадала історію про Маргариту, життя якої рухає кохання, але після «Маргарити» її світ починає рухатись вдвічі швидше”.

До речі, артистка наразі готується до першого сольного концерту в Києві (29 березня) та Чернівцях (14 квітня).
Молода співачка піснями підкорила соціальні мережі та зайняла перші місця у рейтингах переглядів. Її пісні «Наробила лиха», «Гроза», «Колір музики», «Рута», «Весела пісня» - небанальні, іронічні та сексуальні треки про жіночу енергію та силу полюбились мільйонам слухачів.

Відомість прийшла до Гелі Зозулі з релізом треку «КоляГаля». Тоді ж зірку назвали справжньою інтернет-сенсацією. Адже іронічна пісня про подружні стосунки стала справжнім хітом в ТікТок, набрала шалену кількість користувацьких відео, а кліп, знятий в мальовничих декораціях українського села, зібрав мільйони переглядів.

ПОСИЛАННЯ НА КЛІП

Геля Зозуля готує гостру, але спокусливу премєру


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool