У Кропивницькому відбудеться творча зустріч із Володимиром Шовкошитним

Квітень 20, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

24 квітня о 15.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує на творчу зустріч із відомим українським письменником, видавцем, державним та громадським діячем, одним із учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, а нині - бійцем Київського ТРО Володимиром Шовкошитним.
 

Володимир Шовкошитний розкаже про книжкові новинки, які вийшли у видавництві "Український пріоритет" у 2022 - 2023 роках, Учасники творчої зустрічі матимуть можливість купити книги "Українського пріоритету" за ціною видавництва.

Крім того, зустріч буде приурочена до роковин Чорнобильської катастрофи. Володимир Шовкошитний як очевидець, ліквідатор аварії розкаже про події 26 квітня 1986 року. Також на заході автором буде презентована книга "Чорнобиль: я бачив".

Про все це та багато іншого говоритимемо на творчій зустрічі з Володимиром Шовкошитним.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool