У Кропивницькому відбудеться тренінг про нейромережі

Квітень 17, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Останнім часом в інтернеті все частіше і частіше говорять про так звані нейронні мережі, мовляв, незабаром вони будуть активно застосовуватися і в роботехніці, і в машинобудуванні, і в багатьох інших сферах людської діяльності.

За допомогою нейромереж можна легко намалювати картину, написати текст на задану тему, вирішити складну математичну задачу. Та й це далеко не все, що є у арсеналі «штучного» розуму.

Запрошуємо молодь та юнацтво на цікавий та пізнавальний тренінг «Кіберсвіт та Штучний Інтелект: Нові виклики та можливості»

Під час тренінгу поговоримо про кібербезпеку, як не потрапити в інформаційну бульбашку, що таке штучний інтелект та нейромережі.
Також за допомогою смартфону ми спробуємо зробити власний постер та влаштуємо змагання зі штучним інтелектом. Про це та ще багато чого цікавого говоритимемо на нашому тренінгу, тому швидше реєструйся!

Щоб взяти участь у заході, необхідно зареєструватися за цією Google – формою

Участь у заході для читачів бібліотеки – безкоштовна.

Більш детальну інформацію про тренінг можна отримати за номером: 0954712767 (Тетяна)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool