У Кропивницькому до Дня пам’яті захисників України згадують, як все почалося

Серпень 26, 2021 | Народний репортер | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

До Дня пам’яті захисників України бібліотека №18 міста Кропивницького організувала відео перегляди «Згадаймо, як все почалося…» фільмів «Кіборги.

Герої не вмирають» та «Черкаси». Користувачів різного віку вражають пронизливі та правдиві фільми про наших героїв – простих хлопців та їх подвиги. Багато хто, не бачив ці фільми, а тільки чули відгуки. Тож мають їх можливість переглянути у бібліотечному кінотеатрі та скласти власне враження.

Сьогодні школярі, після перегляду фільму «Черкаси», виходячи з бібліотеки, співали пісню «Воїни Світла, воїни Добра…» У такі складні і важкі часи для нашої країни дуже важливо пам’ятати, як все почалось і цінувати подвиг Героїв! Книжкова виставка «Слава Героям!» допоможе користувачам більше зрозуміти, коли і як все почалось і чим усе може скінчитись.

Бібліотекарі намагаються донести до своїх читачів важливість любові і гордості за свою країну та заохочують прояви патріотизму з юних років. Читачі запалюють свічки пам'яті та хвилиною мовчання вшановують загиблих!

 до Дня пам’яті захисників України

 до Дня пам’яті захисників України

Віра Резніченко


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool