Регіональний фонд підтримки підприємництва розшукує у свою команду проєктного менеджера

Березень 01, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області розшукує у свою команду проєктного менеджера. Про це повідомила директорка Ольга Ковальова-Алокілі сьогодні, 1 березня.

Вона зазначила, оскільки міжнародні партнери пропонують Україні все більше грантових програм, фонд має намір посилити цей напрямок роботи.

«Досі ми активно консультували бізнес у питаннях підготовки до участі в урядових мікро-грантів єРобота. Маємо багато успішних кейсів. Зараз розглядаємо перспективу самостійно залучати кошти міжнародних партнерів у регіон. Відтак шукаємо активну людину, яка має такі ж цінності, як і наша команда, - яка любить Кіровоградщину і хоче її розвивати», - зазначила Ольга Ковальова-Алокілі.

Директорка Регіонального фонду підтримки підприємництва зауважила, що кандидат на проєктного менеджера має бути з досвідом та бажанням вчитися і багато працювати.

Як уже повідомлялося, раніше фонд проводив спільно з обласним центром зайнятості навчальні семінари, як створити бізнес-план та подати заявку для отримання гранту на створення чи ро 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool