Кропивницький: дитячі розваги на вихідні

Лютий 09, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців і гостей міста у прийдешні вихідні разом провести час дозвілля та долучитися до гарної і доброї справи.

У суботу, 11 лютого, об 11.00 годині, у театрі ляльок відбудеться благодійний показ моновистави "Собачий рай" (5+) Запорізького дитячого театру "СВІЯ" (керівник-Світлана Ємець) за твором С.Чорного «Щоденник фокса Мікі». Це добра, яскрава, світла, інтерактивна історія про дружбу песика Мікі і дівчинки Тусі, у якій постають багато людських питань про справжні почуття і відповідальне ставлення до свого життя.

Як і багато інших переселенців, учасники колективу наразі не можуть вільно займатися творчістю у рідному місті, але гостре бажання якомога швидше повернути мир в Україну спонукає дівчат і хлопців у власний спосіб наближати нашу перемогу.

Усі зібрані у цей день кошти (від мінімальної вартості квитка) митці перерахують на гострі потреби нашим захисникам.
Крім того, у театрі діти зможуть долучитися до акції «Сердечко для воїна», створивши «валентинку» зі щирими побажаннями, а також принести патріотичні малюнки, які будуть відправлені нашим мужнім бійцям.

У неділю, 12 лютого, об 11.00 годині, відбудеться показ вистави «Колобок» Є.Патрика (4+).

Після вистав на дітвору, як завжди, чекатимуть ігри і розваги з запальною Веселинкою.

*У зв’язку з аварійним вимкненням світла, час початку вистав може бути змінений.
Прохання до глядачів, у день вистави, після 10.05 години ранку, зателефонувати до театру і уточнити інформацію про можливі зміни.

Довідки за телефонами: (097) 70-73-172, (095) 036 83 21, загальна інформація - (0522) 24-28-94.

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool