У Кропивницькому відзначили фотожурналіста Ігоря Філіпенка (ФОТО)

Лютий 05, 2019 | ФОТО | Переглядів: 1759 | Коментарі: 0

Вчора, 4 лютого, у Кропивницькому Тетяна Землянська, керівник проекту ТОР- 20 відзначила фотожурналіста Ігоря Філіпенка , який приймав участь в конкурсі «Народний Бренд 2018».

У цьому конкурсі було біля 40 різноманітних номінацій. Мешканці нашого міста голосували за накращих представників різних галузей Кропивницького.

У номінації «Фотограф» перемогу із 86 голосами здобула Ольга Лисенко. Друге місце зайняв Ігор Філіпенко, за нього проголосували 77 мешканців міста. На третьому місці - Віталій Карелін, за нього проголосували 69 кропивничан.

«Я дякую усім, хто за мене проголосував. Це певне визнання і я дуже радий, що моя улюблена справа багатьом мешканцям Кіровоградщини подобається. Я пишаюсь, що зайняв друге місце у конкурсі «Народний Бренд 2018». Буду намагатися ще краще фотографувати наше гарне місто та його мешканців», - говорить фотожурналіст Ігор Філіпенко.

Тільки найважливіше - підписуйтесь на наш Telegram та YouTube

Кропивницкий, игорь филипенко, Народный Бренд 2018,


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool