У Кропивницькому вакцинувався від COVID-19 керівник центру екстреної меддопомоги

Березень 11, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 691 | Коментарі: 0

Керівник центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Олександр Ярошенко зробив щеплення від коронавірусу. Також вакцинувалися 29 працівників медзакладу. Це лікарі, фельдшери та водії.

«Перед початком вакцинації заповнив документ на добровільну згоду. Після самого щеплення почуваюся прекрасно. Реакцій жодних не було. Все добре!», – прокоментував Олександр Ярошенко.

Він також зазначив, що наразі щепилися не всі працівники центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області, оскільки мають антитіла.

«Частина наших працівників має імунітет до COVID-19, бо нещодавно перехворіли. Робили ІФА-тести і мають антитіла, тому вакцинуватися будуть пізніше. Ми працюємо на передовій боротьби з коронавірусом, тому чітко розуміємо необхідність такого захисту», – пояснив Олександр Ярошенко.

Станом на 10 березня імунізацію від коронавірусу отримали 782 жителів Кіровоградщини.

Уже вакцинувалися директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко, головна санітарна лікарка регіону Надія Оперчук, завідувачка інфекційним відділенням обласної лікарні Олена Смірнова, головлікарка обласного кардіоцентру Ганна Сухомлин, головлікар обласного госпіталю Геннадій Сябренко, а також керівники медичних закладів у районах.

Нагадаємо, регіон отримав 12 тисяч 100 доз вакцини Oxford/AstraZeneca (Covishield).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool