У Кропивницькому Андрій Райкович закликає вакцинуватись від коронавірусу

Серпень 05, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

ЗМІ рясніють тривожними повідомленнями про те, що в найближчі два тижні можлива нова хвиля COVID-19.

Я аналізую дані медиків. Чую застереження головного санітарного лікаря, який пояснює, що нас чекає, у разі незначного відсотка провакцинованого населення. Знов наголошую – я нікого не лякаю! На жаль, такою є наша реальність.

Краще не жартувати, а зробити щеплення. Воно безкоштовне і пунктів вакцинації вистачає. На сьогодні в місті вакцину від коронавірусу зробили вже понад 40 тисяч людей. Але для колективного імунітету цього ще не достатньо. Тому ще і ще раз закликаю, не гайте часу, зробіть вакцинацію.

До речі, у суботу знов працюватимуть наші виїзні пункти вакцинації. В суботу - на Арнаутово і Масляниківку. Працюватимуть біля 33-ї школи з 9-ї ранку до 12-ї. Ще один пункт розгорне роботу на Олексіївці, працюватимуть також з 9-ї до 12-ї, біля магазину «Смак».

Не ігноруйте можливість провакцинуватись. Будьмо відповідальними, - написав міський голова Андрій Райкович у телеграм каналі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool