На Кіровоградщині активно проводять щеплення дітей від ковіду

Листопад 11, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1381 | Коментарі: 0

Станом на 11 листопада, на Кіровоградщині першою дозою від ковіду щепили 536 дітей віком 12-17 років. Щеплення двома дозами отримали 686 дітей.

Про це сьогодні, під час онлайн-брифінгу у Кіровоградській ОДА розповіла головна санлікарка області Надія Оперчук.

«Дельта» варіант вірусу значно небезпечніший для дітей, вони частіше мають тяжкий перебіг і потрапляють в лікарні, тому щепити їх треба в першу чергу заради їхнього здоров'я. Окрім того, діти інфікують дорослих - своїх родичів, учителів, для яких ковід може бути смертельним. Лише за вчорашню добу вакцинацію отримали 34 дитини», - пояснила Надія Оперчук.

Вона додала, що щеплення дітей мають проводити лише за згоди батьків і лише у їхній присутності. Для того, щоб організувати щеплення, батьки мають отримати направлення у свого педіатра або сімейного лікаря і з цим направленням піти до пункту щеплення.Батьки мають обрати той пункт щеплення, де проводять вакцинацію Pfizer.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool