Експерти підтвердили прогноз виходу України з «жовтої» зони

Вересень 07, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

В Україні погіршується ситуація із захворюваністю на COVID-19

Зокрема, розрив між госпіталізаціями і виписками збільшився на третину. За прогнозами спеціалістів, у «жовту» зону Україна може перейти вже з початку наступного тижня. Як відомо, МОЗ направило відповідне подання на розгляд уряду.

«В Україні спостерігається поступове зростання захворюваності, але спалах можливий будь-якого дня. Щодо поточної динаміки, нові випадки та госпіталізації пришвидшуються, зараз зростання збільшує небезпеку більш стрімкого розвитку подій в Україні», — зауважив (https://www.facebook.com/KyivSchoolOfEconomics/videos/393476268825751) керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки (KSE) Юрій Ганиченко.

За його словами, за останній тиждень завантаження всіх типів ресурсів пришвидшилося: збільшилося їх заповнення на три відсоткових пункти, зокрема, станом на сьогодні ліжка з киснем зайняті на 17%, реанімаційні — на 23%.

Щодо ситуації у світі, то спостерігається тренд стабілізації по захворюваності, зафіксований на максимальних позначках поточної хвилі. Такий розвиток подій фіксується протягом двох місяців в Європі та починає спостерігатися в Північній Америці, зокрема, в США.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool