Вбивча спека в Індії

Червень 19, 2023 | Аномальні новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Кількість загиблих у північному індійському штаті Уттар-Прадеш і прилеглому до нього штаті Біхар через переважну екстремальну спеку за останні три дні зросла до 98 осіб, повідомили в неділю місцеві чиновники.

У той час як в Уттар-Прадеш загинули 54 людини, в Біхарі через спекотну погоду загинули 44 людини. За словами чиновників, більшість пацієнтів були віком від 60 років.

Дані Метеорологічного департаменту Індії (IMD) показали, що максимальна температура в деяких частинах країни склала 42,2 градуса за Цельсієм у п'ятницю та суботу, що на 4,7 градуса за Цельсієм вище за норму.

Найбільш постраждалим районом штату Уттар-Прадеш був Балія. «Усі люди страждали від деяких захворювань, і їхній стан погіршився через сильну спеку», — цитують місцеві ЗМІ слова головного лікаря Балії.

У четвер було зареєстровано 23 випадки смерті, у п'ятницю - 20, а в суботу - 11 осіб. Крім того, за останні три доби до районної лікарні Балії надійшло щонайменше 400 осіб. Пацієнти скаржилися на лихоманку, задишку та інші ускладнення зі здоров'ям через тепловий удар.

За повідомленням районної влади, у державній лікарні встановлено вентилятори, охолоджувачі повітря та кондиціонери, щоб запобігти ризику теплового удару для пацієнтів та персоналу.

Також у зв'язку з напливом пацієнтів у лікарні працює більше лікарів та середнього медичного персоналу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool