На Землю насувається потужна магнітна буря

Червень 17, 2023 | Аномальні новини | Переглядів: 1738 | Коментарі: 0

Вчені по всьому світу попереджають про те, що нашу планету вже завтра може накрити потужна буря, яка може призвести до значних змін у погоді, а в деяких випадках навіть до негативних наслідків для здоров'я людей.

 

Зокрема, відтепер метеозалежні можуть очікувати посилення головних болів. Згідно з даними Національного центру з екстреної метеорології США, буря, що може накрити Землю, пов'язана зі зміною магнітного поля нашої планети.

Відповідно до прогнозів науковців, вона стане особливо активною вже 18 червня. Серед негативних наслідків, які можуть відчути метеозалежні, - це головний біль. Він виникає через зміну атмосферного тиску і може триватися декілька днів або навіть тижнів.

Також експерти зазначають, що буря може вплинути на погодні умови, зокрема на негоду, зливи та грози. Значно погіршиться якість повітря і зможе статися зростання інтенсивності радіаційного випромінювання.

На жаль, остаточно прогнозувати можливі наслідки бурі поки не можна, тому варто бути дуже обережними і дотримуватися всіх необхідних заходів безпеки, а також слідкувати за змінами погоди та попередженнями метеорологів

Ігор Філіпенко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool