У Кіровограді змагались журналісти

Листопад 19, 2012 | Стрічка | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

16 листопада в ДЮСШ № 3 відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було проведено спортивні змагання, присвячені Дню працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Представники засобів масової інформації м. Кіровограда змагалися з настільного тенісу, шашок, хокею на столі та дартсу.Найбільшу кількість учасників зібрали змагання з тенісу настільного, де в запеклій боротьбі перемогу виборов Іщенко Віктор. Не менш напружена боротьба була також у турнірі з дартсу. З однаковим результатом – 475 балів із 500 можливих перше місце розділили Куліковський Олександр і Савранський Євген. У змаганнях з хокею на столі не було рівних Лісниченку Юрію, а серед шашистів перше місце завоювала Фролова Надія.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool