Смачно відзначили Масляну в Кіровоградській обласній бібліотеці (ФОТО)

Лютий 16, 2018 | Стрічка | Переглядів: 1613 | Коментарі: 0

Весело, душевно та смачно відзначили Масляну в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка.

Масляна вже стала одним з найулюбленіших свят в нашій книгозбірні, саме тому гуляння завжди збирають велику кількість гостей. Цьогорічне свято не стало винятком – до пізнього вечора в бібліотеці співали, танцювали та створювали різноманітні поробки.

Чудову художню програму для кропивничан підготувала Карлівська філія Соколівського сільського будинку культури об’єднаної територіальної громади Соколівської сільської ради. Аматорський вокальний колектив «Мальви» виконав народні пісні, зокрема й про Масляну. Та найбільш захопливою була театральна постановка мультфільму «Жив був пес» від аматорського театрального колективу «Відродження». Актори настільки майстерно відтворили цей мультфільм, що в залі стояв неймовірний сміх. Після вистави глядачі казали, що інсценізація вийшла навіть кращою, ніж екранна версія.

Також на відвідувачів чекали пісенні сюрпризи від вихованців Центру дитячої та юнацької творчості Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Ведучими цьогорічної Масляної стали чудові блазні – актори молодіжного театру «Палата №6», які разом з колоритною «Бабою Мороз» весну зустрічали веселими конкурсами та розвагами. Глядачі і млинцями смакували з зав’язаними очима, і по крижинкам «річку» переходили, і в «Млинцевій» естафеті участь брали.

А ще не обійшлося без традиційних майстер-класів, спортивних розваг та звісно ж частування смачними млинцями.

Масляна – веселе ситне свято і ми бажаємо усім, хто ще не встиг його відсвяткувати, обов’язково насмажити млинців та разом з рідними й друзями гарно посмакувати.

Смачно відзначили Масляну в Кіровоградській обласній бібліотеці (ФОТО)


Смачно відзначили Масляну в Кіровоградській обласній бібліотеці (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool