На Кіровоградщині задокументовано 171 порушення законодавства про правовий статус іноземців

Квітень 16, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1972 | Коментарі: 0

що вчиняються іноземцями та особами без громадянства, у тому  числі у співучасті з громадянами України, посилення контролю за створенням і функціонуванням спільних підприємств та компаній, сфера діяльності яких пов’язана з іноземним туризмом, навчальних закладів, що здійснюють підготовку іноземців та осіб без громадянства, на території Кіровоградської області було проведено оперативно-профілактичну операцію “Мігрант”. Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» в ході відпрацювання здійснено 6436 перевірок об’єктів можливого перебування нелегальних мігрантів, у тому числі перевірено 4331 одиницю автотранспорту та пасажирських поїздів, 1740 приватних адреси, 155 ринків,  86 вокзалів, 77 готелів та гуртожитків, 18 туристичних організацій та 6 навчальних заклади. В результаті проведених заходів виявлено та задокументовано 171 порушення законодавства про правовий статус іноземців, з яких 110 адмінпротоколів складено відносно іноземних громадян та осіб без громадянства за порушення встановлених правил перебування в державі  (ст. 203 КУпАП) та 61 стосовно громадян України, які надавали послуги чи сприяли незаконному перебуванню іноземців в державі (ст. 204-206 КУпАП). Крім того, скорочено термін перебування в країні 10 іноземцям, встановлено 18 нелегальних мігрантів, стосовно яких прийнято рішення про видворення за межі України. Двох громадян Республіки Молдова, які незаконно перебували на території Знам’янського та Світловодського районів, у примусовому порядку видворено за межі держави. Такі заходи було вжито через те, що чоловіки проігнорували попереднє рішення суду щодо їх виїзду з території України у добровільному порядку.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool