На Кіровоградщині перебуває з робочою поїздкою заступник Міністра МНС України Михайло Болотських

Лютий 06, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2770 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», у своєму вступному слові Михайло Васильович відмітив досягнення пожежно-рятувальної служби області, визначив основні завдання та пріоритетні напрямки роботи на 2009 рік. Подякував керівництву Міністерства за суттєву підтримку щодо покращення боєздатності підрозділів області начальник головного управління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак. Варто зауважити, що рятувальниками МНС протягом року проведено чимало суттєвих заходів щодо підвищення рівня готовності до реагування на надзвичайні ситуації різного характеру та мінімізації їх наслідків. Тож, кращим працівникам вручено відзнаки, нагрудні знаки, грамоти МНС і  Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради. Зокрема, за вагомі особисті досягнення у службовій діяльності, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та високий професіоналізм Віктора Федорчака нагороджено Відзнакою МНС України “За відвагу в надзвичайній ситуації” II ступеня.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool