Кіровоградські студенти проти платних послуг у ВУЗах!

Травень 05, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1507 | Коментарі: 0

Про це він заявив, коментуючи реакцію кіровоградських студентів на дане нововведення Уряду. „Студенти кількох вищих навчальних закладів Кіровограда готують листи-звернення до Президента і прем’єрки з проханням скасувати постанову „про легалізацію корупції у вишах”, повідомляє «FotoInform www.fotka.kr.ua ». Крім того, маю підозру, що навчальні заклади користуватимуться подібним рішення Уряду не зовсім порядно. Цілком імовірно, що викладачі штучно завищуватимуть академічні вимоги. Та й загалом ідея Тимошенко може призвести до чималих зловживань”, – сказав Ревенко і висловив своє розуміння того, що вищій школі необхідно виживати, але ж не за рахунок студентства. Він також зазначив, що подібні рішення не можуть прийматися в односторонньому порядку. „Без узгодження зі студентами Кабмін не мав морального права робити подібних кроків. Тому я повністю переконаний, що дію цієї постанови потрібно негайно призупинити до проведення повноцінних консультацій зі студентським самоврядуванням”, – підсумував голова Кіровоградської обласної організації Єдиного Центру. «FotoInform www.fotka.kr.ua » раніше повідомляв про рішення українського уряду щодо платних послуг в вузах країни - http://fotka.kr.ua/news/2009/04/27/4876/

За матеріалами Кіровоградської обласної організації ЕЦ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool