Зареєстровано 7783 випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV

Січень 30, 2020 | Здоров'я та краса | Переглядів: 1816 | Коментарі: 0

Станом на ранок 30 січня 2020 року, у світі зареєстровано 7783 підтверджених лабораторно випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV, у тому числі 170 смертельних випадків. Окрім Китаю зафіксовано випадки захворювання у 17 країнах світу.

В Україні жодного випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано.

Сьогодні, генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я повторно скликає Комітет з надзвичайних ситуацій у сфері громадського здоров’я для перегляду оцінки ризику поширення нової коронавірусної інфекції та надання рекомендацій для реагування. Згідно з Міжнародними медико-санітарними правилами зазначений комітет може рекомендувати країнам закрити авіасполучення з Китаєм. Раніше ВООЗ не пропонував обмежувати міжнародне сполучення з країнами, де фіксуватися випадки.

Також, сьогодні відбудеться чергове засідання оперативного штабу щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків захворювань, спричинених новим коронавірусом.

джерело

7783 випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool