У лікуванні хворих на COVID-19 в Україні наразі задіяні 29,7 тисячі лікарів

Вересень 03, 2020 | Здоров'я та краса | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Результати брифінгу Максима Степанова  за 3 вересня

▪️ Очільник МОЗ звернеться до контролюючих органів через учорашнє святкування Дня Одеси, де було грубо порушено впроваджені у країні протиепідемічні правила. Станом на 1 вересня із 203 зареєстрованих нових випадків COVID-19 в Одеській області – 131 мешканець Одеси. В Одеській області заповненість ліжок, відведених для лікування хворих на COVID-19, складає 66%.

▪️ У лікуванні хворих на COVID-19 в Україні наразі задіяні 29,7 тисячі лікарів, а також 46 тисяч середнього та молодшого медичного персоналу. МОЗ постійно нарощує потужності медичної системи.

▪️ Вчора уряд ухвалив постанову про виділення коштів на закупівлю препарату “Ремдесивір”. Очікується, що препарат буде закуплено і завезено в Україну найближчим часом.

▪️ Станом на 1 вересня вітчизняні медичні заклади повністю забезпечені ЗІЗ. Зокрема, наявні 1,5 млн костюмів біологічного захисту, а запасів масок та респіраторів у лікарнях вистачить на 1,5-3 місяці.

▪️ Лікарні повною мірою забезпечені апаратами ШВЛ: наразі їх близько 4 тисяч, з яких використовуються 227. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool