Небезпека поліомієліту: що треба знати, щоб вберегтися (інфографіка)

Жовтень 08, 2015 | Здоров'я та краса | Переглядів: 2797 | Коментарі: 0

МОЗ України звертає увагу представників ЗМІ та громадськості: в Україні існує небезпека захворювання на поліомієліт. Кожен має знати про цю хворобу та вживати заходів, щоб вберегтися. Імунізація – єдиний ефективний спосіб захистити здоров'я дітей.

 

В Україні виявлено спалах поліомієліту – на основі лабораторних зразків спалах підтверджений ВООЗ та Центром з контролю та профілактики захворюваності США – найбільшими світовими організаціями, які ведуть нагляд за поліомієлітом.

МОЗ України звертає увагу представників ЗМІ та громадськості: кожен має знати про цю хворобу та вживати заходів, щоб вберегтися. Адже ліків від цієї хвороби не існує. Імунізація – єдиний ефективний спосіб захистити здоров'я дітей.

 

Інфографіка "Що таке поліомієліт"

 

 

Прес-служба МОЗ України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool