Люди з інвалідністю та літні люди зможуть оплатити ліки коштами програми єПідтримка

Лютий 09, 2022 | Здоров'я та краса | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Незабаром вакциновані люди з інвалідністю та літні люди зможуть витрати 1000 грн за програмою єПідтримка на купівлю лікарських засобів. 

А згодом цими коштами можна буде оплатити житлово-комунальні послуги. Постанову про це ухвалив Кабінет Міністрів України.

«Уряд вчергове розширив програму єПідтримка для вразливих груп населення, адже саме ця категорія є однією із груп ризику та має супутні захворювання. Тому можливість придбати ліки за отримання базового курсу щеплень та бустерної дози – це додатковий стимул захистити себе від тяжкого перебігу хвороби», – зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

500 грн за бустерну дозу щеплення від COVID-19 у рамках програми єПідтримка українці зможуть отримати з 14 березня. На сьогодні бустерне щеплення зробили вже 500 тисяч українців.

Окрім того, Уряд збільшив строк використання коштів – перераховані на картку 1000 грн потрібно буде витратити впродовж 9 місяців з дня зарахування їх на рахунки.

На сьогодні програмою єПідтримка вже скористалися понад 8,2 млн громадян.

Нагадаємо, що відповідно до умов програми 1000 грн можуть отримати всі громадяни України від 14 років, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19.       


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool