Держлікслужба застерігає щодо придбання препарату «Dysport»

Вересень 06, 2019 | Здоров'я та краса | Переглядів: 1556 | Коментарі: 0

За інформацією ТОВ «Іпсен Юкрейн Сервісіз», яке представляє в Україні інтереси компанії ІПСЕН ФАРМА (Франція), що є виробником лікарського засобу «ДИСПОРТ®», зафіксовано факт нелегального продажу приватними особами в мережі Інтернет та/або за допомогою каналів персональної комунікації (вебсайт OLX, Viber) препарату «Dysport®» з маркуванням іноземною мовою.

Оскільки лікарський засіб «ДИСПОРТ®» виробництва компанії ІПСЕН ФАРМА (Франція) зареєстрований на території України з маркуванням виключно державною мовою (українською), Держлікслужба застерігає щодо придбання препарату «Dysport®» з маркуванням іноземною мовою через персональні комунікації в мережі Інтернет та подальше його застосування.

Будьте пильними! Застосування такого препарату є небезпечним та може призвести до небажаних наслідків!

Споживачеві, щоб убезпечитися від придбання лікарських засобів неналежної якості, слід купувати лікарські засоби виключно в аптечних закладах та їх структурних підрозділах. Натомість, не користуватися послугами кур’єрів, поштового зв’язку, а також замовленнями через мережу Інтернет.

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool