Бренд ikoo провів благодійний бранч «Здорова та щаслива»

Жовтень 29, 2021 | Здоров'я та краса | Переглядів: 1729 | Коментарі: 0

26 жовтня компанія «Адамантика» та бренд ikoo провели освітній бранч Breast Cancer Awareness «Здорова та щаслива» з нагоди відзначення «рожевого жовтня» у всьому світі – місяця боротьби з раком молочної залози.

Головна мета заходу — розповісти про проблему РМЗ в Україні та змотивувати українок не забувати про важливість самообстеження та регулярного відвідування мамолога.

Спеціальним гостем заходу стала Кетрін Холівел — засновниця німецького бренду продуктів та аксесуарів по догляду за волоссям для сучасних жінок та дівчат ikoo. Жінка розповіла про свій досвід хвороби, адже у 2019 році вона перенесла рак молочної залози і вийшла з діагнозу переможницею. Саме особистий досвід мотивував Кетрін стати прикладом для тих, хто наразі перебуває на етапі лікування, а також допомогти усім жінкам зберегти своє здоров’я. Так народилася ініціатива бренду ikoo, яка проходить у жовтні кожного року і називається Breast Cancer Awareness. Ця кампанія реалізується в багатьох країнах, де представлений бренд.
На бранчі Кетрін розповіла про свій догляд за волоссям після хіміотерапії за допомогою продуктів ikoo. В цей період вона замислилася про догляд за шкірою голови. Так народилися нові продукти бренду — скраб-пінка с морською сіллю та скраб-пінка з коричневим цукром. Після цього команда ikoo створила денну та нічну сироватку для шкіри голови Scalp Serum. Ці продукти направлені на відновлення шкіри голови, аби волосся росло швидше та якісніше.

Кетрін Холівел

Також на заході виступила лікар-онкомамолог Олена Датієнко, яка розповіла про важливість своєчасного обстеження, поділилася статистикою захворюваності і розповіла про причину, чому майже половина українок з діагнозом рак молочної залози помирають, коли у світі рівень виживаності становить 95-98%.

Своєю особистою історією перемоги над раком молочної залози поділилася також Катерина Ніколенко. Два роки тому вона одужала від РМЗ і сьогодні мотивує українок вчасно проходити мамологічний скринінг, аби попередити або вчасно виявити проблему.
Психолог Олександра Чекмарьова дала дієві і практичні поради, як поводити себе, якщо у когось із ваших близьких виявили онкологічне захворювання. Вона також розповіла про емоційні хвилі, з якими зустрічаються люди, дізнавшись про свій діагноз, та як їх правильно проживати. На заході була присутня представник благодійного фонду «Квітна» Олена Берегова, яка розповіла про ініціативи та напрямки діяльності Фонду, акцентувала увагу на профілактиці та своєчасній діагностиці захворювань молочної залози та закликала усіх присутніх дівчат в той же день записатися до мамолога.

Також відбулась презентація благодійного Charity box, кошти з продажу якого підуть на боротьбу з раком молочної залози у благодійний фонд «Квітна». Окрім косметики люкс якості брендів зі світовим ім’ям, яка допоможе вам турбуватися про своє волосся та шкіру, у боксах кожен покупець знайде знижку на обстеження в Спеціалізованому мамологічному центрі, а також листівку із правилами самообстеження від БФ «Квітна».

У продажі благодійні бокси з’являться трохи згодом, про що ми обов’язково повідомимо.

Нагадаємо, ikoo – це німецький бренд продуктів та аксесуарів по догляду за волоссям для сучасних жінок та дівчат. Всі продукті мають європейські сертифікати, які захищають права тварин Peta та Cruelty free. Головний меседж бренду: «Тобі не потрібно відповідати стандартам краси, щоб мати гарне волосся. Ти чарівна. Ти неперевершена. Ти — це ти. З ikoo».

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool