Працевлаштування у Польщі: вакансії, підприємства та рівень доходу

Січень 21, 2022 | Точка зору | Переглядів: 1519 | Коментарі: 0

Чим робота у Польщі приваблює українців. Де можна працювати у Польщі іноземцю. Найпопулярніші вакансії для людей без досвіду та знання мови. Скільки можна заробляти на польських підприємствах.

Національні претенденти, які не здатні знайти гідну роботу на батьківщині, все частіше цікавляться працевлаштуванням у Польщі. Це - розвинена європейська держава, на території якої розташовується безліч виробничих компаній. У Польщі виготовляються продукти харчування, текстильні вироби, автозапчастини, сільськогосподарська техніка та інше. Відповідно, робочих рук на підприємствах бракує постійно.

На яку роботу можна влаштуватися у Польщі

Наймачі пропонують безліч вакансій на роботу в Польщі для українців, серед яких є високооплачувані та перспективні. Все залежить від навичок та здібностей кандидата. Перевага віддається людям, які:

  • мають досвід у певній сфері;
  • мають документ, що підтверджує кваліфікацію (сертифікат, диплом, свідоцтво);
  • знають польську мову на найвищому рівні;
  • мають величезне бажання вчитися та розвиватися.

Найчастіше пропонується фізична робота. Іноземні співробітники можуть працевлаштуватись на поле, на ферму, на фабрику або завод. На них чекає досить щільний графік - по 10-12 годин на добу протягом 5-6 днів на тиждень. Праця оцінюється належним чином, особливо якщо працівник виконує свою роботу добре. Які вакансії на роботу в Польщі доступні зараз, Ви зможете дізнатися на сайті https://visa-pro.com.ua/job/. Представники кадрової агенції «Виза Про» допоможуть Вам підшукати оптимальний варіант, ґрунтуючись на Ваші навички та уподобання.

Де краще шукати роботу у Польщі

У будь-який сезон року знайдеться робота у Вроцлаві, Варшаві, Гданську та інших великих містах країни. На території цих міст працюють найбільші промислові та комерційні підприємства, які виробляють товари на експорт. Завжди відкриті наступні вакансії:

  • пакувальники;
  • сортувальники;
  • маркувальники;
  • оператори конвеєрних ліній;
  • вантажники;
  • охоронці;
  • швачки;
  • продавці та касири.

У більшості випадків підприємців не цікавить стаж та досвід співробітника, важливіше – працездатність та витривалість.

У весняно-літній період року легко знайти роботу в теплицях та на полях. Тут потрібні збирачі ягід та фруктів, пакувальники та сортувальники. Роботу простою не назвати, адже всю робочу зміну працівники перебувають на вулиці незалежно від погодних умов.

Найбільш високооплачувані вакансії на роботу в Польщі пропонуються тим, хто знає польську мову та має освіту. Відмінні заробітні плати чекають на представників ІТ-сфери, юристів, інженерів, будівельників, архітекторів та лікарів. Важливо знати, що для перевірки навичок та дійсності кваліфікації наймач може влаштувати кандидату додаткову перевірку. Що ж до медичного персоналу, то їм доведеться пройти обов'язкову нострифікацію диплома перш ніж приступити до своїх обов'язків.

Скільки можна заробити у Польщі

Рівень доходу залежить насамперед від престижності посади. Якщо у Вас немає досвіду і Ви не володієте польською мовою, то заробіток становитиме від 6 до 14 злотих на годину. Стільки отримують різнороби, монтажники, вантажники, прибиральниці та помічники по господарству. Проте досвідчені електрики, малярі та зварювальники заробляють від 15 злотих на годину та вище. На зборі ягід зарплата залежить від виробітку (кількості зібраного товару) і становить близько 3 злотих за кілограм.

Польські роботодавці цінують працьовитих співробітників, які не бояться вийти на роботу у свій вихідний день та залишитися після зміни на доопрацювання. Такі працівники завжди заохочуються преміями та їм даються додаткові вихідні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool