Золотий дубль кіровоградських енергетиків

Січень 29, 2013 | Спорт | Переглядів: 1576 | Коментарі: 0

27 січня в кіровоградській СДЮШОР-2 імені Верхоланцева відбувся чемпіонат області з футзалу серед ветеранів (гравці 35 років і старші). У змаганнях взяли участь дев‘ять команд: «Ветеран» (м. Бобринець), «Арсенал» (смт. Новоархангельськ), «Ветеран» (м. Олександрія), «Степ-Агро» (м. Новоукраїнка) і колективи з обласного центру «Ветеран-74», «СКА», «П‘ятихатки», «БСМ» та «Енерго».

За результатами жеребкування команди розподілилися на три групи. Переможці у своїх групах здобували право боротися за головні нагороди, другі і треті команди груп – за 4-6 місця і 7-9 місця відповідно.

В групі «А» беззаперечне лідерство одразу закріпила за собою команда «Енерго».

У групі «Б» ситуація була не такою однозначною, оскільки минулорічному фіналісту чемпіонату команді «П‘ятихатки» довелося докласти чимало зусиль для того, аби бодай із мінімальною перевагою в один м‘яч здолати бобринчан.

В поєдинку за вихід до фінальної частини групи «В» зійшлися олександрійський «Ветеран» та «Степ-Агро». Команді з Новоукраїнки було достатньо нічийного результату, олександрійців влаштовувала лише перемога. Завдячуючи двом забитим на самому початку матчу м‘ячам і правильно вибудуваній стратегії, яка полягала у вдалій грі на контратаках, олександрійські футболісти розвинули успіх і перемогли.

Боротьба за призові місця видалася нелегкою. Команда «Енерго» в запеклому протистоянні здолала «П‘ятихатки» з рахунком 3:1 і команду «Ветеран» (м. Олександрія) з рахунком 5:2. Якщо в першій фінальній грі енергетикам вдавалося контролювати рахунок протягом усього матчу, то в грі з олександрійцями все складалося не так вдало. Спочатку кіровоградці не змогли реалізувати пенальті і дуже швидко переконалися у дієвості принципу «не забиваєш ти, забивають тобі» – вдала позиційна атака команди з Олександрії призвела до голу у ворота «Енерго». Втім, протягом гри кіровоградцям таки вдалося здолати опір суперників.

Зазначимо, що енергетики другий рік поспіль здобувають чемпіонство області, а участь в змаганнях команди «Енерго» стала можливою завдяки сприянню Правління і профспілкового комітету публічного акціонерного товариства «Кіровоградобленерго».

Турнірна таблиця

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool