«Зірка» програла ФК «Авангард»

Березень 18, 2012 | Спорт | Переглядів: 2054 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» в Туреччині провела останній контрольний матч.

На жаль, в останньому товариському матчі наша команда зазнала поразки, яка стала першою для неї в період підготовки до весняної частини чемпіонату України серед команд першої ліги. З рахунком 2:1 перемогу здобув краматорський «Авангард». В складі кіровоградців на 85-ій хвилині зустрічі м’яч забив Олександр Кочура.Підготовку до офіційного матчу з ФК «Львів» «Зірка» розпочне 20 березня.

Відзначимо, що «Зірка» під час зимового антракту провела 17 матчів, в яких здобула 14 перемог, дві нічиї і одна поразка, саме в звітному матчі.
«Зірка»: Товт, Степанов, Дурай, Пінчук, (Бурдіян, 79), Смалько (Кєвліч, 70), Войтенко (Гололобов, 46), Долгий, Рудницький, Осадчий (Бочкур, 46), Кочура, Порошин (Галенко, 46).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool