Євро 2020: Стали відомі всі учасники плей-оф

Червень 24, 2021 | Спорт | Переглядів: 1588 | Коментарі: 0

Національна збірна України з футболу в 1/8 фіналу Євро 2020 29 червня зіграє проти команди Швеції, матч відбудеться у Глазго (Шотландія) на стадіоні "Гемпден Парк". Повідомляють на офіційному сайті УЄФА.
 

26 червня, переможець групи А збірна Італії зустрінеться в Лондоні з Австрією (друга у квартеті С). Цього самого дня в Амстердамі зіграють Уельс (друге місце у групі А) і Данія (друга у квартеті В).

27 червня: Нідерланди (перше місце у групі С) – Чехія (третя у квартеті D) у Будапешті та Бельгія (перша у групі В) – Португалія в Севільї.

28 червня Хорватія (друга у групі D) поміряється силами з Іспанією (друга у квартеті Е) у Копенгагені, а в Бухаресті Франція проведе поєдинок проти Швейцарії (третя у групі А).

29 червня Англія (перша у групі D) на рідному стадіоні Вемблі зіграє в Лондоні проти Німеччини, а  збірна України  зіграє проти команди Швеці

 збірна України з футболу в 1/8 фіналу Євро 2020 29 червня зіграє проти команди Швеці

 збірна України з футболу в 1/8 фіналу Євро 2020 29 червня зіграє проти команди Швеці

 збірна України з футболу в 1/8 фіналу Євро 2020 29 червня зіграє проти команди Швеці

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool