Визначився володар Кубка Кіровоградської області (ФОТО)

Червень 06, 2013 | Спорт | Переглядів: 1680 | Коментарі: 0

В селищі Олександрівка відбувся фінальний матч Кубка Кіровоградської області з футболу «ІКАР» (Кіровоград) – «Буревісник» (Петрове, Знам’янський район).

До фіналу команди підійшли впевнено. Так, «ІКАР» свій шлях до фіналу розпочинав із 1\16 фіналу. На даній стадії з рахунком 4:0 розгромив «Арсенал» (Кіровоград). На наступних стадіях змагання «ІКАР» пройшов «Гідросилу» (3:0), ФК «Головківка» (3:0) та долинський «Степ» (5:1). «Буревісник» ж розпочинав із 1\8 фіналу Кубка, в якій був сильнішим за ФК «АГ Пятихатська» (3:1); в 1\4 фіналу був розгромлений смоленський «Шахтар» - 9:0. А у півфіналі Кубка підопічні Сергія Грінкевича, нагадаємо, 16 травня перемоги в Олександрівці місцевий «Тясмін» (4:0). І ось, знову жителі Олександрівки змогли насолодитися кубковим протистоянням.
Звітний матч команди розпочали з розвідки і як наслідок перший небезпечний момент стався аж на 12-ій хвилині зустрічі: після подачі Марущука Корчинський пробив вище воріт команди «ІКАР». Команда з обласного центра з відповіддю не забарилася: у наступній своїй атаці виконала небезпечний штрафний удар – голкіпер «Буревісника» Олександр Шпак невпевнено зіграв на виході, але Євген Колесник його помилкою не скористався: завагався з ударом і втратив м’яч. У першому таймі була напружена гра, в якій, при втраті м’яча, гравці «ІКАРа» за вказівкою свого наставника Сергія Тарана, відразу поверталися на власну половину поля, будуючи грамотні захисні редути. На чужій половині поля «ІКАР» суперника не пресингував. Наприкінці першої половини зустрічі «Буревіснику» вдалося створити два по-справжньому стовідсоткові шанси для взяття воріт суперника. Якщо в першому епізоді після передачі Марущука Корчинський пробив у руки голкіперу, то в другому підопічні Сергія Грінкевича заштовхали м’яч у ворота «ІКАРа»: рахунок відкрив Андрій Марущук, забивши, як говорять, «м’яч в роздягальню». За рахунку 1:0 на користь «Буревісника» команди пішли на перерву.
У другому таймі матчу, по при всі очікування, що «ІКАР» піде чималими силами відіграватися, «Буревісник» контролював гру. Схоже, що гравці «ІКАРу» в першому таймі добряче набігалися. «Буревісник» створив не один небезпечний момент біля воріт суперника. Так, голкіпер кіровоградців «потягнув» з дев’ятки удар Дениса Пономаря; виручив своїх партнерів і після удару Тараса Чемериса. А от на 85-ій хвилині матчу Олексій Шушпанов змусив капітулювати голкіпера суперника, пробивши точно в нижній дальній кут воріт – 2:0. У «ІКАРа» після перерви був лише один створений момент: після передачі Дієго Чоліхов пробив мимо воріт. В підсумку з рахунком 2:0 заслужена перемога «Буревісника», який вперше у своїй історії став володарем Кубка Кіровоградської області з футболу.
По завершенні зустрічі перший заступник голови Кіровоградської організації Федерації Футболу України Безсмертний Віктор Анатолійович та керівництво Олександрівського району влучили медалі фіналісту та переможцю Кубка області. На завершальній стадії церемонії капітан «Буревісника» Олександр Сафонов з рук Віктора Анатолійовича отримав Кубок Кіровоградської області.
Відзначимо, що на стадіоні в Олександрівці команду з Петрове палко підтримувала група вболівальників, яка на фінал дісталася завдяки президенту ФК «Буревісник» Вакулику Ростиславу Олександровичу.
Наступний свій матч «Буревісник» проведе в чемпіонаті області. 8 червня вдома прийме «Новатор» (Бобринець). Початок матчу о 16.00.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Буревісник»

 ФК «Буревісник»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool