Вадим Євтушенко: В кінці матчу були «гойдалки»

Травень 16, 2012 | Спорт | Переглядів: 1825 | Коментарі: 0

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Вадим Євтушенко у телефонній розмові із клубною прес-службою коротко прокоментував виїзний матч з алчевською «Сталлю».

«В принципі наша команда не погано грала, добре увійшла у гру, диктувала умови. Забили м’яч. Потім ще створили чимало моментів, але сьогодні була слабка їх реалізація. Коли не забиваєш такі м’ячі, то пропускаєш. Пропустили не обов’язковий м’яч, після якого відчувала нервовість в грі. В кінці матчу були «гойдалки»: могли і ми забити, і суперник. Нічия на виїзді і з таким суперником як алчевська «Сталь» є не поганим результатом. Але створивши скільки моментів й не увести три очки – залишився гіркий осадок», - після матчу зазначив наставник «Зірки» Вадим Євтушенко.

Віктор Слюсаренко, фото Ігоря Філіпенка. джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool