Вадим Євтушенко: Погода може внести свої корективи в план підготовки

Січень 30, 2012 | Спорт | Переглядів: 2096 | Коментарі: 0

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Вадим Анатолійович Євтушенко підсумував перший навчально-тренувальний збір команди та розповів про найближчі плани підготовки до весняної частини чемпіонату.

Я вважаю, що перший збір нам вдався; ми добре попрацювали, не дивлячись на те, що за кілька днів в Україні випало чимало снігу. З однієї точки зору, нам сніг і допоміг, давши певне додаткове навантаження, попрацювавши на снігу; на жаль, гра з полтавською «Ворсклою» відбувалася не в хороших погодних умовах, але тим не менш футболісти справилися з поставленим завданням. Ми не готувалися спеціально до матчу з «Ворсклою»; в нас була інша задача. Я так і сказав хлопцям перед матчем: ми конкретно до матчу не готуємося, це є одним із етапів підготовки команди до чемпіонату і попросив їх викластися на максимум, що вони і постаралися зробити. Мені приємно, що після двох товариських матчів у нас позитивний результат, що дає можливість цілеспрямовано працювати далі. Переоцінювати перемоги не варто. Та все ж перемоги допомагають виховувати в команді «дух переможця»; не залежно в якій ситуації, в яку пору року, граємо, коли ти виходиш на футбольне поле грати, то завжди потрібно старатися перемагати. Це принцип спорту, якого варто завжди дотримуватися.

Три дні відпочинку після кримського збору дали можливість футболістам перевести дух перед новими зборами.
Три дні – це дещо багато, але в нас є не місцеві футболісти, яким, ясна річ, потрібно із сім’ями зустрітися, з родичами; далеко їм їхати, то треба було дати якийсь зайвий вихідний. Я думаю, що на даному етапі це не так суттєво. Хлопці працювали і вони по праву заробили додатковий вихідний.

Які найближчі плани підготовки кіровоградської команди до весняної частини чемпіонату?
Плани планами, але погода може внести свої корективи. Плани такі, що ми будемо продовжувати працювати в двохразовому режимі: до обіду тренуватимемося у спортивному залі, а після обід будемо їздити до Олександрії. Будемо сподіватися, що морози зупиняться на сьогоднішньому рівні. Плани одні, а яка буде погода. У нас на найближчий час заплановано два товариські матчі: 30 січня в Кременчуці з місцевим «Кременем» і 1 лютого в Олександрії з головківським «УкрАгроКомом». Все залежить від того, які будуть морози; чи зможемо ми зіграти ці матчі, чи ні. До нас на перегляд прибула нова група гравців, серед яких є доволі відомі імена. Буде також група вихованців кіровоградського футболу. Подивимося як вони себе проявлять на цьому зборі. Плюс продовжують тренуватися ті потенційні новачки, які з нами були в Криму на першому навчально-тренувальному зборі.


джерело, Віктор Слюсаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool