Вадим Євтушенко: Другий тайм матчу був інфарктним

Травень 03, 2012 | Спорт | Переглядів: 1855 | Коментарі: 0

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Вадим Анатолійович Євтушенко у спілкуванні з клубною прес-службою поділився своїми враженнями від переможного матчу із армянським «Титаном».

«Ми впевнено почали матч, тримали м’яч внизу. У нас гра виходила, хоча була певна нервовість на завершальній стадії атак, не було точної останньої передачі. А потім здалека зі штрафного удару Тарас Дурай забив м’яч. На далі у нас були напівмоменти, щоб забити; суперник же до перерви майже нічого не створив попереду. Другий тайм матчу почався з неприємності. Тарас Дурай відтіснив гравця суперника і був ближче до м’яча, котрий в певний момент влучив у руку Тараса і на думку арбітра це була зумисна гра рукою - потрібно дивитися відео матчу. Ми залишилися в меншості. Почалися перебудови в нас. Випустили на поле Дениса Стояна, який можливо ще не зовсім готовий, й опонент втікав від його – фол останньої надії і ще одне вилучення. Змушені були на далі грати в дев’ятьох. Наша команда проявила морально-вольові якості і змогла ще й забити другий м’яч у ворота «Титану». Інфарктний другий тайм завершився перемогою, з якою я вітаю вболівальників. Ми перед матчем налаштовувалися лише на перемогу, щоб наблизитися до десятки. І цю задачу ми виконали, хоча з великими втратами», - зазначив після матчу Вадим Анатолійович.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool