Вадим Євтушенко: Дещо безглуздий гол пропустили

Січень 31, 2012 | Спорт | Переглядів: 2224 | Коментарі: 0

Наставник кіровоградської «Зірки» Вадим Євтушенко проаналізував товариський матч із «Кременем».

«У першому таймі не зовсім виходила гра, в нашому складі було кілька новачків, не зовсім був зіграний цей склад, дещо сумбурна була гра. З труднощами виходили з фази захисту в фазу атаки. Отримували м’яч і не могли створити тиск на ворота суперника. Не виходили у нас комбінаційні позиційні атаки. В принципі у нас, поки що, більше виходить контратакуюча гра. В другому таймі було дещо краще в цьому плані, але в момент, коли треба було виконати останню передачу, були втрати м’яча. По самовіддачі, по роботоздатності, я думаю, що претензій не можна пред’являти до футболістів – вони старалися. На сьогоднішній день видно, що нові хлопці, які не пройшли збори, ще не в зовсім хорошій формі перебувають. А деякі хлопці показали, навіть на даний момент часу, не поганий рівень підготовки. Ми грали двома різними складами і, думаю, що вдалося досить правильно збалансувати ці два склади. Я думаю, що результат по грі. Дещо безглуздий гол пропустили: вийшла груба помилка не тільки голкіпера, а й всієї команди. Ми більше створили моментів. Приємно, що ми виграли. Будемо готуватися до наступної гри на позитивних емоціях», - відзначив Вадим Анатолійович.


джерело, Віктор Слюсаренко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool