У Кропивницькому відбулися змагання з пляжної боротьби (ФОТО)

Червень 10, 2023 | Спорт | Переглядів: 1402 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині стартував сезон змагань з літніх видів спорту. 

У Кропивницькому відбулися змагання з пляжної боротьби

У Кропивницькому відбулися змагання з пляжної боротьби


У Кропивницькому відбувся особистісно-командний чемпіонат з пляжної боротьби під егідою обласної організації КФК «Динамо».

Від початку року на Кіровоградщині змагання з цього виду спорту відбулись вперше серед силових структур.

Головне управління ДСНС в області на змаганнях представили чотири спортсмени. Боротьба була напруженою, адже рівень підготовки всіх спортсменів дуже високий. У запеклій боротьбі із суперниками команда Головного управління виборола «бронзу».

«Срібло» отримали спортсмени Донецького державного університету внутрішніх справ. А переможцем чемпіонату стала команда Головного управління Нацполіції в області.

Разом з тим, в індивідуальному заліку у різних вагових категоріях ІІ місце посіли Анатолій Ребедь, Ігор Мерзлікін та Дмитро Закорецький.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool