У Кропивницькому відбулись змагання з пляжного футболу (ФОТО)

Вересень 23, 2022 | Спорт | Переглядів: 1742 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 вересня, у м. Кропивницький відбулись змагання з пляжного футболу серед команд силових структур, членів ФСТ «Динамо». 

У Кропивницькому відбулись змагання з пляжного футболу

У Кропивницькому відбулись змагання з пляжного футболу

У Кропивницькому відбулись змагання з пляжного футболу

У Кропивницькому відбулись змагання з пляжного футболу


Раніше змагання з пляжного футболу проводились окремим турніром. Зараз команди силовиків змагаються на спеціальному майданчику для пляжного футболу вже у рамках «Динаміади». Попри оманливу простоту цього різновиду футболу, умови гри вимагають великої майстерності та фізичної підготовки, адже протистояння двох команд проходить на грузькому покритті.

Всього змагались 5 команд, серед яких – спортсмени-рятувальники Головного управління ДСНС в області. До складу команди Служби порятунку увійшли 10 спортсменів: Ковальов Дмитро, Кравченко Євгеній, Даніч Владислав, Яценко Андрій, Слівченко Олександр, Романов Дмитро, Джабнідзе Давид, Візер Богдан, Тимошенко Олександр, Гуліда Анатолій.

У результаті запеклої боротьби наша команда в загальному заліку посіла друге місце, поступившись колегам з ГУ НП у Кіровоградській області (переможці змагань) та випередивши патрульних поліцейських («бронзові» призери).

 ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool