У Кропивницькому відбулись змагання з легкоатлетичного кросу (ФОТО)

Жовтень 20, 2021 | Спорт | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 жовтня, відбулись фінальні змагання з легкоатлетичного кросу серед осіб рядового, начальницького складу та працівників підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

У фінал вийшли переможці зональних змагань, які випробували свою швидкість у забігах на 1000 м (чоловіки та жінки), 3000 м і 5000 м (чоловіки).

Отже, за результатами змагань місця розподілились таким чином:

В індивідувальному заліку серед жінок перемогу виборола Іванова Ірина (2 ДПРЗ), друге місце у Олійник Вікторії (2 ДПРЗ) та третє місце виборола Страйстор Ірина (АРЗ СП).

Серед чоловіків у забігу на 1000 м перше місце виборов Ісаков Андрій (АРЗ СП), ІІ-ге місце – Чуйко Павло (4 ДПРЗ), ІІІ-тє місце посів Нога Євген (2 ДПРЗ).

У забігу на 3000 м абсолютну перемогу здобув Козак Володимир (4 ДПРЗ), ІІ-ге – Делікатний Євгеній (3 ДПРЗ) та ІІІ-тє місце у Баліцького Андрія (3 ДПРЗ).
Забіг на 5000 м закінчився перемогою Ярового Павла (1 ДПРЗ), другим став Бицюра Олександр (АРЗ СП) та «бронза» у Настасієнка Максима (4 ДПРЗ).

Отже, загальнокомандні місця:
І-ше місце –АРЗ СП;
ІІ-ге місце – 4 ДПРЗ;
ІІІ-тє місце – 1 ДПРЗ.

Т.в.о. начальника Головного управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов вручив переможцям і призерам змагань пам'ятні кубки, медалі та грошову винагороду відповідних ступенів.

 відбулись змагання з легкоатлетичного кросу

 відбулись змагання з легкоатлетичного кросу

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool