У Кропивницькому відбулись змагання з футзалу серед представників силових структур (ФОТО)

Грудень 17, 2021 | Спорт | Переглядів: 1669 | Коментарі: 0

17 грудня у м. Кропивницький відбулись змагання з футзалу серед представників силових структур області. Це заключні змагання за програмою «Динаміада-2021».

Команду рятувальників представили: Трембич Олександр, Тимошенко Олександр, Джабнідзе Давид, Тимофієнко Сергій, Візер Богдан, Романов Дмитро, Слівченко Олександр, Яценко Андрій, Ковальов Дмитро, Кравченко Євгеній.

Усього у турнірі взяли участь 7 найсильніших команд області.

У результаті запеклої та видовищної боротьби наша команда посіла друге місце, поступившись у фіналі футболістам ГУ НП в області. Третє місце виборола команда патрульної поліції.

Тренер команди Олег Твердоступ відзначив, що боротьба тривала на рівних, команда змагалась достойно, враховуючи, що довелось протистояти таким сильним суперникам, та кожен спортсмен вніс вагомий вклад у перемогу команди. 

 Кропивницькому відбулись змагання з футзалу серед представників силових структур

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool