У Кропивницькому між собою зіграли «Зірка» та «Зірка» U-21

Жовтень 08, 2017 | Спорт | Переглядів: 1744 | Коментарі: 0

У рамках підготовки до своїх матчів 12-го туру проти львівських «Карпат» та «Карпат» U-21, на полі зі штучним покриттям нашого стадіону між собою зіграли «Зірка» та «Зірка» U-21.

Матч завершився з рахунком 5:0 на користь підопічних Романа Монарьова. Варто відзначити, що в цьому товариському поєдинку Данііл Кондраков, Сергій Петров та Бруно відзначились першими забитими м’ячами у футболці першої команди.

 

Уже на третій хвилині м’яч опинився у воротах Марка Медведєва. Глєб Рассадкін з кута штрафного майданчика невідпорно пробив у ціль. Ще за кілька хвилин білоруський нападник оформив дубль, у коронному стилі головою в падінні замкнувши подачу з правого флангу – 2:0.

Провівши два швидких голи перша команда дещо заспокоїлась в атаці й дала змогу покомбінувати молодим футболістам нашого клубу. Але, відверто кажучи, мало помітним у атаці був форвард U-21 Вячеслав Панфілов, відтак кілька подач Андрія Капеляна з правої бровки не знайшли свого адресата. У цей період підопічні Романа Монарьова частіше вибігали в контратаки. Кілька разів перспективно своїм флангом забігав Павло Полегенько, але двічі ці рейди нічого корисного не принесли, а на третій раз захисник віддав передачу Максиму Драченку, але дальній удар хавбека був неточним.

«Зірка» ударно провела завершальну п’ятнадцятихвилинку першого тайму. Спочатку були потужні удари Павла Полегенька та Олексія Чичикова – обидва «постріли» заблокували захисники. Але на 27-й хвилині Марк Медведєв невдало перехопив простріл від того-таки Полегенька, вибивши м’яч точно на ногу Даніілу Кондракову. Кікс від нападник призвів до третього голу, а цей забитий м’яч став дебютним для нападника в футболці першої команди. За рахунку 3:0 гра стала ще гострішою, але до перерви рахунок уже не змінювався. Зокрема, в стилі Златана Ібрагімовича намагався п’ятою пробити Глєб Рассадкін – неточно. Згодом, Олексій Чичиков з лінії штрафного майданчика пробив вище цілі. Ще пізніше Олексій головою пробив точно в руки Марку Медведєву. Наприкінці тайму гострота біля воріт «Зірки» U-21 двічі виникла після кутових, але ні Максим Ковальов, ні згодом Глєб Рассадкін пробити влучно не змогли.

У перерві Роман Монарьов здійснив ряд замін, а протягом другого тайму заміни проводив і наставник «Зірки» U-21 Микола Лапа. Друга сорокахвилинка розпочалась так само, як і перша, з голу на третій хвилині. Цього разу Сергій Петров замкнув флангову подачу – 4:0. Загалом же малюнок гри у другому таймі був практично таким самим, як і до перерви. Перша команда частіше атакувала, U-21 розраховувала на контратаки. Варто відзначити старання бразильця Бруно в атаці, котрому ніяк не щастило забити. Здавалось б з вигідних позицій нападник пробивав то вище воріт, то поруч зі стійкою. Лише на 75-й хвилині його старання були винагородженні – Бруно точно замкнув флангову прострільну передачу й встановив остаточний результат зустрічі 5:0. Проте, варто відзначити, що до цього, кілька моментів, аби скоротити відставання в рахунку змарнували підопічні Миколи Лапи. Зокрема, Максим Авер’янов з вигідної позиції пробивав у стрибку, але влучив у поперечину, а згодом Пилип Кольцун не реалізував вихід сам на сам з Романом Льопкою.

Отож, клас у цьому поєдинку дався в знаки, й більш досвідчена команда без особливих проблем здолала своїх більш юних партнерів-суперників. У неділю, 15 жовтня, о 14:00 «Зірка» на своєму стадіоні зіграє з львівськими «Карпатами», а за день до цього свій матч проведуть молодіжні склади цих команд.

 

«Зірка» (Кропивницький) – «Зірка» U-21 (Кропивницький) – 5:0 (3:0).

8 жовтня 2017 року (неділя). Початок о 09:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). 50 глядачів. +10 С. Товариський матч. 2-а тайми по 40 хвилин.

«Зірка»: 44. Паст Євген (41. Льопка Роман, 41), 45. Пепе Сесе-Франк, 4. Качараба Тарас, 55. Ковальов Максим (19. Оганесян Арман, 41), 93. Цюпа Іван, 8. Полегенько Павло (9. Маліновський Назар, 41), 7. Драченко Максим (к/к) (6. Кастельс Ортега Марк, 41), 22. Гедж Арно (21. Загальський Ігор, 41), 77. Чичиков Олексій (10. Фаворов Артем, 41), 33. Рассадкін Глєб (14. Петров Сергій, 41), 31. Кондраков Данііл (17. Війєра де Соуза Бруно, 41).

«Зірка» U-21: 74. Медведєв Марк, 9. Капелян Андрій (20. потенційний новачок, 61), 8. Кутулупенко Сергій (17. Клочан Владислав, 41), 23. Мачелюк Артем, 5. Байдалук Ігор, 10. Любко Владислав (13. Зозуля Олександр, 55), 18. Куцев Євген (2. потенційний новачок, 55), 89. Авер’янов Максим (к/к) (4. Болобан Олексій, 75), 11. Тарасюк Олександр (15. Кольцун Пилип, 57), 3. Панфілов Вячеслав (21. Замуренко Павло, 63), 7. Сірош Вадим.

Голи: 1:0, Рассадкін Глєб (3); 2:0, Рассадкін Глєб (7); 3:0, Кондраков Данііл (27); 4:0, Петров Сергій (43): 5:0, Вієйра де Соуза Бруно (75).

Попередження: Кастельс Ортега Марк (67).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool