У Кіровограді відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед спортсменів-інвалідів

Квітень 16, 2016 | Спорт | Переглядів: 1522 | Коментарі: 0

14 квітня на спортивному майданчику факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед спортсменів-інвалідів.

У змаганнях брали участь вихованці відділення інваспорту комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградськоїміської ради». Так, Юрій Бондаренко і Микола Задеряка завоювали по дві золоті медалі в штовханні ядра та метанні диска. Віктор Брехунець завоював золоті нагороди в бігові на 100 метрів та в стрибках у довжину. Альона Кулик перемогла в метанні диска та стала срібною призеркою в штовханні ядра. Тренує спортсменів Олег Боришполь.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласноїдержавної адміністрації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool