У Кіровограді розпочалися всеукраїнські змагання зі спортивної гімнастики

Березень 16, 2016 | Спорт | Переглядів: 1640 | Коментарі: 0

15 березня в СДЮСШОР «Надія» розпочався чемпіонат України та всеукраїнські змагання зі спортивної гімнастики. У змаганнях беруть участь команди із 13 регіонів України, загалом більше 120 спортсменів, у т. ч. 17 кіровоградських атлетів.

Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали: заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Сергій Дусь, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Сергій Колодяжний, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін. За вагомий внесок у розвиток та пропаганду олімпійського руху керівник обласного відділення НОК вручив Подяки Національного олімпійського комітету України колективу комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Надія» та Заслуженому тренеру України зі спортивної гімнастики Світлані Куценко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool