Свято на Кущівці

Червень 05, 2012 | Спорт | Переглядів: 1665 | Коментарі: 0

На спортивному майданчику по вулиці Хабаровській, 3 відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та депутатом Кіровоградської міської ради Олександром Шамардіним були організовані спортивно-масові заходи з шести видів спорту (настільний теніс, дартс, футбол, дуйбол, скакалка, жонглювання м’ячем) та спортивна вікторинаю

Заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов та директор комунального закладу "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 – дитячий юнацький центр "Перлинка" Ірина Майстрова привітали маленьких мешканців мікрорайону Кущівка зі святом.
Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та літературою на спортивну тематику. Нагородження провели директор Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Микола Аношкін та директор ДЮСШ № 1, майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко.
Учасники свята отримали також солодощі, а переможці та призери змагань – цінні подарунки від депутата міської ради Олександра Шамардіна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool