Ще троє гравців залишили кропивницьку «Зірку»

Червень 30, 2017 | Спорт | Переглядів: 1501 | Коментарі: 0

Ще в трьох гравців кропивницької «Зірки» завершились контракти й сторони вирішили їх не пролонговувати. Тож, нашу команду залишили нападник Олександр Акименко, захисник Олександр Кучеренко й півзахисник Роман Попов.

Олександр Акименко в складі «зіркових» дебютував 31 серпня 2014 року у виїзному матчі проти чернівецької «Буковини», який завершився розгромною перемогою «Зірки» з рахунком 4:0. З того часу в червоно-жовтій футболці він провів 60 матчів, у яких забив 5 м’ячів.
Дебютним поєдинком для Олександра Кучеренка в складі нашої команди було протистояння з «Гірник-Спортом» 21 березня 2015 року. Той поєдинок завершився перемогою «Зірки» з рахунком 2:0. Усього ж захисник провів за кропивницький колектив 66 матчів, забив 9 м’ячів.
Роман Попов приєднався до «Зірки» взимку 2016 року й дебютував за команду 26 березня того ж року в поєдинку проти ПФК «Суми». Матч завершився перемогою кропивничан з рахунком 2:0. За півтора сезони він провів у червоно-жовтій футболці 20 ігор, забив 1 м’яч.
Футбольний клуб «Зірка» дякує гравцям за роки проведені в команді й бажає їм успіхів у подальшій кар’єрі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool