Сергій Петров викликаний у молодіжну збірну України

Листопад 09, 2017 | Спорт | Переглядів: 1592 | Коментарі: 0

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко викликав до своєї команди нападника кропивницької «Зірки» Сергія Петрова. Відзначимо, що в складі нашої дружини зараз перебуває ще один гравець «зіркових», захисник Олександр Маткобожик.

 

Нагадаємо, що Сергій Петров уже викликався до лав української «молодіжки», але пропустив міні-навчально-тренувальний збір і товариський матч проти «Оболоні-Бровар» на минулому тижні через ушкодження, котре він отримав у матчі з «Ворсклою».

У п’ятницю, 10 листопада, збірна України U-21 у рамках кваліфікаційного турніру до ЧЄ-2019 вдома прийматиме молодіжну збірну Англії. А у вівторок, 14 листопада, підопічні Олександра Головка на виїзді зіграють проти Шотландії.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool