Нічия кіровоградської «Зірки»

Травень 30, 2014 | Спорт | Переглядів: 1778 | Коментарі: 0

В матчі 30-го туру чемпіонату «FAVBET Ліга 1» кіровоградська «Зірка» в Тернополі протистояла місцевій «Ниві».

 

 

Останній матч сезону 2013/2014 років. Для поліпшення турнірного становища потрібна була лише перемога. Але, на жаль, в цьому матчі її здобути не вдалося, хоча могли на неї розраховувати.
Аналізуючи стартовий склад кіровоградської команди, помітна зміна голкіпера: Дмитро Козаченко, який на останніх хвилинах матчу з «Олександрією» припустився фатальної помилки, поступився місцем Павлу Поштаренку. Також в «старті» вийшов Олександр Кочура, який вже відновився від травми; на лаві запасних залишився Ігор Загальський.
Матч команди розпочали з певної розвідки. Першими небезпечний момент створили футболісти кіровоградської «Зірки»: Андрій Мостовий після вкидання ауту потужно пробив дещо вище перекладини воріт Андрія Новака. В першій половині зустрічі було чимало боротьби та порушень правил, хоча грубими вони не були. Та все ж двом гравцям «Ниви» потрібна була медична допомога. В середині тайму кіровоградці активізувалися і голкіпер тернопільчан одного разу по-справжньому «врятував» свою команду від пропущеного м’яча, парирувавши удар головою від Дмитра Осадчого. А на 37-ій хвилині зустрічі Андрій Новак не зміг допомогти своїм партнерам – Роман Бочкур скористався помилкою оборони суперника і прицільним ударом відкрив рахунок на табло. Але втримати переможний рахунок бодай до перерви «Зірці» не вдалося. У компенсовані хвилини тайму Тарас Яворський замкнув подачу партнера на дальній штанзі – 1:1.
В другому таймі матчу був приблизно той же розвиток подій як і в першому, хоча цього разу першими забили господарі (знову команди обмінялися забитими м’ячами в останній десятихвилинці тайму). Вадим Панас, який у другому таймі вийшов на заміну, вміло скористався передачею Ігоря Мельника. А через три хвилини «зіграв» і «джокер» Анатолія Бузніка – Ігор Загальський «видавив» максимум з помилок захисників «Ниви», будучи першим на добиванні. Останні хвилини матчу кіровоградська команда більше атакувала, але так і не змогла провести третій м’яч у ворота суперника. Тож в підсумку зустріч завершилася бойовою нічиєю 2:2.
Нічия в даному матчі залишила «Зірку» на шостій сходинці в турнірній таблиці чемпіонату «FAVBET Ліга 1». Нижче кіровоградська команда не опуститься за результатами інших матчів 30-го туру, а от шанси піднятися на п’яте місце залишилися суто теоретичні: допомогти може лише «диво», а саме розгромна поразка чернігівською «Десни» в домашньому матчі із ФК «Нафтовик-Укрнафта» з різницею більше, ніж 5 м’ячів.

«Нива» (Тернопіль) - «Зірка» (Кіровоград) - 2:2 (1:1).
29 травня 2014 року (четвер). Початок матчу о 19.00. Тернопіль. КП «Тернопільський міський стадіон». «FAVBET Ліга 1». 30-й тур. 3500 глядачів. +21 С.
Арбітр: Грисьо Андрій (Київ).
Асистенти арбітра: Юрій Карп'як (Львів), Андрій Приймачук (Рівне).
Четвертий арбітр: Яблонський Андрій (Тернопіль).
Спостерігач арбітражу: Куцев Анатолій (Київ)
«Нива»: 54. Новак Андрій, 2. Петрівський Тарас, 5. Яневич Віктор, 9. Мельник Ігор, 15. Рустамов Тимур (4. Лазорик Микола, 66), 19. Яворський Тарас (18. Мдінарадзе Олександр, 90+4), 21. Грінченко Андрій, 23. Басараб Михайло (22. Панас Вадим, 57), 26. Малиш Ігор (17. Сворак Ярослав, 90+2), 27. Донець Андрій к/к, 28. Семенюк Олександр. Запасні: 1. Іванов Дмитро, 7. Загинайлов Сергій, 16. Бадло Віталій. В. о. головного тренера: Самардак Богдан.
«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 4. Мостовий Андрій (15. Степанов Андрій, 88), 5. Бочкур Роман (11. Галенко Ярослав, 74), 8. Родіна Вадим, 13. Сокуренко Віталій, 20. Фатєєв Дмитро, 22. Баранець Григорій (21. Загальський Ігор, 46), 27. Кочура Олександр к/к, 55. Чередніченко Ігор, 66. Осадчий Дмитро (24. Тітов Дмитро, 85), 77. Чичиков Олексій. Запасні: 72. Козаченко Дмитро, 17. Кривошей Єгор, 18. Бурдіян Андрій. Головний тренер: Бузнік Анатолій.
Голи: 0:1, Роман Бочкур (37), 1:1, Яворський Тарас (45+1), 2:1, Панас Вадим (81), 2:2, Загальський Ігор (84).
Попередження: Баранець Григорій (45+3), Яворський Тарас (55).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool