Наілсон Медейрос: «Оцінюю «Зірку», як п’ятизірковий клуб»

Березень 04, 2017 | Спорт | Переглядів: 1615 | Коментарі: 0

Новачок кропивницької «Зірки», бразильський центральний захисник Наілсон Фернандо Медейрос дав перше інтерв’ю клубній прес-службі.

Він розповів про те, як у нього виник варіант з переходом до нашого клубу, охарактеризував свою гру і проаналізував минулий матч з «Дніпром».

-  Наілсон, вітаємо тебе в «Зірці». Розкажи, як ти опинився в нашій команді?

- Мій агент запропонував мені варіант із продовженням кар’єри в Кропивницькому. Дійшли згоду по підписанню контракту – й ось я тут.

Ти щось знав про нашу команду до переходу сюди?

-  Я знав, що в минулому сезоні кропивничани грали в першій лізі й нині вони проводять перший сезон у Прем’єр-лізі. На мою думку, це дуже цікава команда, котра мені сильно сподобалася.

-  Чи маєш ти друзів, знайомих в інших командах України?

- Ні, в Україні, на жаль, друзів поки не маю. Мої товариші, котрих я добре знаю, грають у Росії.

Можеш охарактеризувати себе? Виділити свої сильні сторони?

- Я добре працюю з м’ячем, завдяки своєму росту сильний у грі на другому поверсі, також холоднокровний і спокійний. Крім того, добре підготовлений фізично.

Як ти почуваєш себе в Україні загалом, в команді – зокрема?

- Мене чудово прийняли в команді. У мене налагодились хороші стосунки з усіма гравцями, з тренерами, з персоналом. Загалом, я всім задоволений, мені усе подобається. Я оцінюю «Зірку», як п’ятизірковий клуб.

-  Ти готовий дебютувати вже цієї неділі?

- Так, звичайно. З нетерпінням очікую своєї першої гри в складі «Зірки». Сподіваюсь, що зможу дебютувати вже найближчої неділі й допомогти своїй команді здобути перемогу. Докладаю до цього максимум зусиль. Але все залежатиме від рішення головного тренера, чи поставить він мене до складу чи ні.

Як можеш проаналізувати минулий матч проти «Дніпра»?

- Я дивився за цим матчем з трибуни. Можу сказати, що наша команда контролювала хід тієї гри. Ми забили швидкий гол і мали можливості ще неодноразово вразити ворота суперника. Та все ж у захисті відіграли не найкращим чином. Прикра помилка оборони призвела до того, що «Зірка» пропустила і, на жаль, вирвати перемогу вже не змогла.

Хто тобі допомагає адаптуватись в Україні і чи не заперечувала проти переїзду до Кропивницького твоя родина?

-  Ні, моя родина спокійно прийняла моє рішення про переїзд до України. Вони знають, що це важливо для моєї кар’єри, що я їду сюди для свого професійного росту. Адаптуватись тут мені допомагають перекладачі футбольного клубу, партнери по команді та персонал. Загалом, ніяких проблем у цьому плані не виникає.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool