Кропивницька «Зірка» програла болгарському ПФК «Бероє»

Лютий 02, 2017 | Спорт | Переглядів: 1642 | Коментарі: 0

Кропивницька «Зірка» провела третю товариську гру на навчально-тренувальному зборі на Кіпрі. Суперником нашої команди був болгарський ПФК «Бероє» з міста Стара Загора.

 

У першому таймі саме підопічні Романа Монарьова більше часу проводили на половині поля болгар. Але реалізувати свої нагоди ніяк не вдавалося.

«Бероє» ж побудував свою гру на контратаках і чекав на свій шанс у швидких випадах. До слова одна з таких нагод у болгар була в середині першого тайму. Тоді їх гравець з лівого флангу ввірвався до штрафного майданчику та віддав передачу паралельно лінії воріт, але нападник, котрий прийняв пас, пробив в один дотик і не влучив у ціль. Щоправда на тридцятій хвилині черговий вихід сам на сам призвів до взяття воріт «Зірки». Жуніор Мапуку обіграв Романа Льопку й забив уже в порожні ворота – 0:1.

Зрівняти рахунок нашій команді вдалось на останній хвилині першого тайму. У ході багатоходової комбінації Олексій Чичиков відпасував на Артема Сітала, який знайшов у штрафному майданчику самотнього Павла Полегенька. 28-й номер кропивничан потужно пробив у ближній кут – 1:1.

Та за дві хвилини після свистка з перерви «Бероє» забив другий гол. Борислав Цонев з лінії штрафного майданчика поцілив практично в «дев’ятку» – 1:2. Але знову ж таки «Зірці» вдалось швидко відігратися. На 52-й хвилині Олексій Чичиков заробив пенальті, котрий ударом у нижній лівий кут реалізував Андрій Бацула. Одразу ж небезпека виникла і біля воріт підопічних Романа Монарьова. Антон Карачанаков зі штрафного цілив у ближній кут, але м’яч, на щастя для кропивничан, розминувся зі стійкою.

Загалом, у той період на полі спостерігалась обопільно гостра гра. Суперники намагались відповідати атакою на атаку. Так, у відповідь, після стандарту в ворота «Зірки», нашій команді вдався швидкий випад правим флангом. Олексій Чичиков прострілив до району одинадцятиметрової позначки, звідки смачно приклався до м’яча Андрій Бацула, але голкіпер «Бероє» Душан Перніш відбив удар нашого захисника. І тут спрацювало неписане футбольне правило: «Не забиваєш ти, забивають тобі». Після позиційної помилки лінію захисту кропивничан Борислав Цонев опинився практично віч-на-віч з Романом Льопкою й перекинув його – 2:3.

У час, що залишився «Зірка» намагалася зрівняти рахунок, але забити більше не вдалось. Відтак підопічні Романа Монарьова зазнали першої поразки на зимовому зборі на Кіпрі від болгарського «Бероє» з рахунком 2:3.

Кропивницька «Зірка» програла болгарському ПФК «Бероє»


 

«Зірка» (Кропивницький) – «Бероє» (Стара Загора, Болгарія) – 2:3 (1:1).

1 лютого 2017 року (середа). Початок матчу о 15:00. Кіпр. Паралімні. Стадіон «Тасос Марку». +13 С. 50 глядачів. Міжнародна товариська зустріч.

«Зірка»: 41. Льопка Роман, 20. Фатєєв Дмитро, 4. Перейра Федеріко (к/к) (б/н. Драченко Максим, 81), 18. Кучеренко Олександр, 28. Полегенько Павло (95. Попов Роман, 70), 8. Лупашко Владислав, 21. Загальський Ігор (32. Екіса Імас Борха, 74), 11. Бацула Андрій, 77. Чичиков Олексій, 14. Сітало Артем (б/н. Адерінсола Хабіб Есеола, 80), 9. Щедрий Артем.

«Бероє»: 12. Перніш Душан, 21. Василев Венцислав (19. Тенєв Пламен, 46), 6. Іванов Іво (к/к), 15. Дінков Георгі, 28. Пенєв Веселін, 4. Като Кохей (20. Чернаков Русі, 80), 7. Райнов Мартін, 18. Зехіров Атанас (13. Почанскі Ерік, 46), 3. Охене Карлос (23. Цонєв Борислав, 46), 17. Карачанаков Антон (27. Том, 56), 10. Мапуку Жуніор (11. Станчев Деніслав, 85).

Голи: 0:1, Жуніор Мапуку (30), 1:1, Полегенько Павло (45), 1:2, Цонев Борислав (47), 2:2, Бацула Андрій (52, з пенальті), 2:3, Цонев Борислав (63).

Попередження: Загальський Ігор (41), Тенєв Пламен (55).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool