Кропивницька «Зірка» поступилася новотроїцькій «Таврії»

Червень 28, 2020 | Спорт | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

Вчора поновилася боротьба в аматорському чемпіонаті України. У першому післякарантинному офіційному матчі кропивницька «Зірка» за доволі гідної гри мінімально поступилася на виїзді новотроїцькій «Таврії» - 1:0.

У складі чемпіона Херсонської області грали чимало досвідчених виконавців. У заявці ж нашої команди було сім футболістів 2003 року народження. Із основних виконавців минулорічного складу в «Зірці» на поле вийшли Євген Мороз, Дмитро Хорольский, Павло Замуренко, Єгор Кривошей, Сергій Кутулупенко та Артем Мачелюк. Місце в воротах зайняв новачок Віталій Онопко. Ну а юні гравці, яким Самір Гасанов надав шанс проявити себе, не розчарували. Вже на 4-й хвилині трохи не вистачило влучності після удару головою Олегу Манастирному. І взагалі Олег провів доволі непоганий матч, рішуче вступав у єдиноборства, брав ініціативу на себе й намагався загострювати ситуацію біля воріт господарів поля. Та все ж у план на гру гостям довелося вносити корективи вже на 14-й хвилині. Невдалу передачу Кирила Павлюка перехопили суперники й вивели сам на сам із Віталієм Онопком свого швидкого нападника. Врятувати свою команду наш голкіпер не зумів – 1:0. Надалі пішла доволі жвава гра на зустрічних курсах за невеликої переваги «таврійців». Та особливо небезпечних моментів біля воріт обох команд не виникало. На жаль, наприкінці першої половини попросив заміну Дмитро Хорольський. А на перерву суперники пішли за мінімальної переваги «Таврії».

У другому таймі характер гри особливо не змінився. У господарів було два перспективних штрафних, але пробити влучно їх не вдалося. А ще одна похибка в центрі поля Кирила Павлюка ледь не привела до другого голу. Та цього разу м’яч пройшов поруч зі стійкою. Ближче до завершення зустрічі гості активізувалися й притисли новотороївців до власних воріт. Дуже активно на вістрі атак «Зірки» діяв Андрій Савіцький. Додали швидкості в командних діях Владислав Кіяниця та Андрій Махиня, які вийшли на заміну. Відчувалося що сил на останні хвилини в «зіркових» залишилося більше. Гарний шанс відновити рівновагу був у Єгора Кривошея. Та його удар головою після стандарту вийшов трохи не влучним. На жаль, дотиснути конкурентів і зрівняти рахунок «зірковим не вдалося. Таврійці зберегли мінімальну перевагу й здобули дуже непросту перемогу – 1:0. Ну а «Зірка» своєю самовідданою та наполегливою грою налаштувала на позитивний лад.
Наступний матч в аматорському чемпіонаті України підопічні Саміра Гасанова проведуть на власному полі 1 липня о 17.00 проти дніпровської «Перемоги».


«Таврія» - «Зірка» - 1:0 (1:0)
«Зірка»: 96. Онопко Віталій, 36. Мороз Євгеній, 47. Кривошей Єгор, 75. Сидоренко Данило, 39. Мачелюк Артем, 80. Кутулупенко Сергій (54. Кіяниця Владислав, 84), 26. Хорольський Дмитро (52. Махиня Андрій, 43), 56. Павлюк Кирило, 49. Манастирний Олег, 69. Савіцький Андрій, 70. Замуренко Павло. Запасні: 91. Білан Даниїл, 16. Мошенський Артем, 79. Жданович Олексій. Головний тренер: Гасанов Самір.
Попередження: Гацько Денис (35, неспортивна поведінка), Кутулупенко Сергій (50, неспортивна поведінка), Савіцький Андрій (83, неспортивна поведінка), Манастирний Олег (87, неспортивна поведінка), Мороз Євген (88, неспортивна поведінка).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool