Кропивницька «Зірка» обіграла команду другої ліги

Вересень 06, 2016 | Спорт | Переглядів: 1551 | Коментарі: 0

Кропивницькі футболісти 5 вересня провели свою другу контрольну гру на короткому тренувальному зборі. «Гостями» у Харкові були футболісти запорізького «Металурга».

 

Чималу відстань подолали запорізькі футболісти на чолі з головним тренером команди Іллею Близнюком, за що їм глибока вдячність. Саме Ілля Владиславович очолює відновлений «Металург», який зараз виступає в другій лізі. Вболівальники «Зірки» пам’ятають його не тільки по виступам за нашу команду, але й по тренерській діяльності в Кропивницькому.

У матчі з «Металургом» Даріо Друді задіяв практично всіх виконавців, які зараз перебувають на зборах з командою, адже деякі футболісти, що були на перегляді, в силу різних обставин вже залишили розташування команди.

Не дивлячись на різний клас команд, «Зірці» вдалося відкрити рахунок лише після третини гри. В першому таймі у складі кропивниччан виступали, в основному, гравці, що перебувають в тренувальному таборі команди на перегляді. Перший тайм за участю такого експериментального складу закінчився перемогою «Зірки» 2:0 (обидва м’ячі забив гравець, що перебуває на перегляді).

В другій половині грі вийшли футболісти, більш знайомі вболівальникам футболу. Наші футболісти довели рахунок до впевненої перемоги 6:0, а забивали в другому таймі Ігор Загальський (48), Артем Сітало (68), Артем Щедрий (79), Олексій Чичиков (85).

«Зірка» виступала в такому складі: 1-й тайм – Льопка Роман, Баєнко Володимир, Маткобожик Олександр, Каваців Ярема, Фатєєв Дмитро, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Керножицький Сергій, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Локтіонов Роман; 2-й тайм – Паст Євген, гравець на перегляді, Перейра Федеріко, Кучеренко Олександр, Бацула Андрій, Ковальов Максим, Зубков Руслан, Чичиков Олексій, Загальський Ігор, Щедрий Артем, Сітало Артем.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool