Кіровоградці серед кращих

Березень 25, 2014 | Спорт | Переглядів: 1723 | Коментарі: 0

Відбувся чемпіонат України серед ДЮСШ, СДЮШОР 1999-2000 р.н. з двоборства в приміщенні. 350 легкоатлетів з 19 областей країни змагалися протягом двох днів в змаганнях, результат яких залежав від двох видів.

Вихованці КЗ ОСДЮШОР-2 (директор В. Винокуров) Антон Мокряк (тренер Геннадій Здітовецький) та Катерина Дзюбіна (тренери Наталія та Володимир Абраменко) здобули золоту та срібну медаль чемпіонату. Так, Антон став переможцем в двоборстві стрибку у висоту + біг 60м, а Катерина виборола срібну медаль в сумі 60м з бар’єрами + 60м гладкого бігу.
Другу золоту медаль чемпіонату Кіровоградській області принесла вихованка КЗ ДЮСШ-2 (директор С. Лавриненко) Даша Павлюк (тренер В’ячеслав Нищеменко). Даша перемогла в двоборстві потрійного стрибку та гладкого бігу 60м. У цьому ж двоборстві 9-те місце посіла Катерина Ухнят, яка також тренується під керівництвом В’ячеслава Нищеменка в КЗ ДЮСШ-2.
Федерація легкої атлетики Кіровоградської області висловлює подяку спортсменам за високі результати та тренерам за підготовку спортсменів.

Ігор Шостак


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool